Monika Morozowska pisze o kuchni eko
2017-10-05 10:24:35Certyfikowana żywność ekologiczna jest droga, a na pewno droższa od tej, która takich oznaczeń nie posiada, dlatego kupowanie jej może wydawać się zbytkiem lub nawet oznaką snobizmu. Czy można zatem jeść ekologicznie, a jednocześnie ekonomicznie? Monika Mrozowska w swojej najnowszej książce „Ekonomiczna Ekologiczna Kuchnia” udowadnia, że można i zachęca do kupowania lokalnych produktów, z których można wyczarować cuda za rozsądną cenę!
W książce „Ekonomiczna Ekologiczna Kuchnia” znalazły się:
- 65 przepisów na miarę
- lista cen poszczególnych składników
- porady gdzie robić zakupy
- a także jak jeść ekologiczne za rozsądną cenę
Monika Mrozowska - aktorka, propagatorka zdrowego odżywiana. Od wielu lat proponuje zdrowe i smaczne potrawy widzom programu „Dzień Dobry TVN”. Autorka i współautorka książek kulinarnych – m.in. Uczta dla dwojga, Słodkie i zdrowe, czyli desery, które możesz jeść codziennie, Słodko zdrowo świątecznie. Wegetarianka. Z pasją angażuje się w akcje prozdrowotne, przede wszystkim związane z edukacją żywieniową.
Premiera książki, połączona z pokazem kulinarnym w wykonaniu Moniki Mrozowskiej odbędzie się w piątek 13-go października o godzinie 13:00 w Hali Gwardii (Warszawa, ul. Plac Żelaznej Bramy 1).
Sklepy, w których można kupić tę książkę znajdziecie TUTAJ>>
MD/ip